søndag den 25. september 2011

Overraskelse

Overraskelsen var ikke til mig, men til min svoger, som havde rund fødselsdag i august. Han valgte dengang at fejre dagen sammen med sin nære familie, kone, børn, mor, svigerforældre. Respekt for det!

Som tiden gik, kom vi(læs! min bror, svigerinde, min mand og jeg) til at snakke om at det egentlig var lidt synd for OS, at vi der var gået glip af en fødselsdagsfest.
 Det blev vi nødt til at gøre noget ved, så vi inviterede svoger, med familie, til "indvielse " af vores udestue.
Det skulle foregå i aftes! Men i stedet mødte vi op hos dem tre timer før de skulle være kommet hos os.
Min søster blev meget overrasket over at vi havde tid til at cykle tur, når vi skulle have gæster om et par timer.  Nå, men det skulle vi jo heller ikke.
Svoger var ikke hjemme, bilen skulle lige vaskes, så vi fik cykler og biler af vejen og gemte os på hans kontor....... vente, vente, vente. Endelig kom han hjem, men så skulle han lige pakke bil ud og så skulle han lige gå lidt og kigge på græsset, som han lige kunne nå at slå inden han skulle i bad. For han skulle jo føret i byen om et par timer.
Vi var ved at blive lidt utålmodige, derinde på kontoret......
 Søster måtte ud og lokke ham med kaffe, så han kunne komme ind og heldigvis havde han et ærinde på kontoret, inden han skulle have sin kaffe.. Sikke overrasket han blev da han så to svogre, to svigerinder, en nevø, tre niecer og en kæreste til en af niecerne stå med flag og synge: "så gir han nok en lille én..."

 Det blev en meget hyggelig aften, og søsters første frustration over manglende mad, rengøring, mm.. kunne vi råde lidt bod på, for vi havde jo taget dejlig mad med, som bare skulle på grillen..
Rengøringen må hun selv klare i dag :)

3 kommentarer:

 1. Tak for en fantastisk aften, huset er rengjort.
  Nu sidder jeg med strikketøjet og nyder solen.

  SvarSlet
 2. Dejligt!
  Vi har lige været i mosen og se kongeørn, jagtfalk, traner, stor tornskade og millioner af viber:)

  SvarSlet
 3. Ups det var en vandrefalk vi så og den er mega hurtig, så ingen foto af den.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.