tirsdag den 1. november 2011

Fødselsdag, flytte dag og mord.....

Sønnen holdt flyttedag på sin fødselsdag.
Det var et par trætte unge mænd jeg forlod for en halv time siden.
I en lejlighed, hvor den pt. kun er lys i køkken og bad. Heldig vis skinner gadelyset ind, så de kan se at komme i seng, det tror jeg de trænger til..
De har kørt i fast rutefart mellem Mou og Aalborg, siden kl 9 i morges.
Kl. 18 blev de leveret her, de fik hjemmelavede burger, inden de gik på loftet efter et gammelt spisebord, stole og et sofabord (og en lampe).
Det blev pakket på traileren og vi kørte mod staden.

Det er en fin lejlighed de har fået, der skal de nok få det godt.Der har ellers været drama på gårdspladsen i eftermiddag.
Vi havde lige skænket eftermiddagskaffen i kopperne, da jeg kommer til at kigge ud i gården.
Der ligger noget og blæser i vinden, FJER!!! hønsene er godt nok ude på deres eftermiddags tur, udenfor hønsegården, men der er mange fjer, der og der og der..... Ud af laden kommer pludselig en gravhund, sådan en har vi da ikke. Og der ligger jo en høne, og der kommer en hvid hund, som heller ikke er vores.

Manden er hurtigt ude og jager hundene væk.


Væk er også de resterende 9 høns....

Efter lidt tid, dukker de op, undtagen en. vi får dem lukket ind i hønsegården og et stykke tid efter kommer den sidste også frem fra brændestakken.. Det er altså irriterende at andres hunde løber rundt på ens grund og endnu mere irriterende at man ikke kan have sine husdyr i fred.

Jeg tror lige jeg slutter dagen af med lidt strikketøj: Jule hemmeligheden.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.