søndag den 29. april 2012

Oplevelser nok i denne uge

Hvad har jeg deltaget i eller været vidne til i løbet af denne uge? Ja det er ikke småting.

Kom lige i tanke o, at jeg jo havde ferie i sidste uge, men den opsparede energi og handlekraft fik hurtigt ben at gå på.

Lange arbejdsdage med kursus, aftenmøde og spisning sammen med børn og forældre. Hyggeligt, nødvendigt, berigende og resurse krævende, på en gang.

Lørdag morgen og formiddag gik med at få lagt kartofler i køkkenhaven og arbejdet videre med staudebedet. Efter en lidt sen frokost tog manden i skoven, for at fælde nogle træer og jeg fik for førstegang i denne uge tændt for pcén.

Jeg brugte tid på at blog-surfe, det kan jo tage lang tid.
 Først havde jeg læst mails, det bliver til mange i løbet af en uge.

Pludselig kom manden hjem og kaldte på mig. Han plejer bare at komme ind og finde mig, der hvor jeg nu er. men idag var anderledes...
Han havde fået et opkald fra hans søster der havde fundet deres mor liggende på køkkengulvet, og hun havde nok fået en blod prop............

Temmelig hurtig hoppede manden i et par andre bukser og vi kørte afsted.
 Der er kun små 3 km, så ambulancen var der stadig.

Svigermor var ved bevidsthed, lidt konfus og med en meget mørk skulder.

Ingen af os havde haft kontakt med hende siden torsdag ved middagstid. Der lå rester af rugbrød, frikadelle, rødkål på gulvet. Sammen med andet. Der var en ubeskrivelig ubehagelig lugt. Bord og stole lå væltet mellem hinanden.

Da ambulancen var kørt, fik vi ryddet op og vasket af og luftet ud.

Vi skulle bare give os god tid, havde redderen sagt, hun skulle først vaskes og undersøges, inden vi kunne få mere at vide.


På sygehuset fik vi at vide at der ikke havde været nogen blodprop, men svigermor havde brækket armen og havde en infektion i kroppen, højst sandsynlig en urinvejsinfektion.

Hun var stadig lidt konfus, men snakkede og snakkede. Hun kunne fortælle at hun havde lavet aftensmad og så var hun faldet. Hun kunne ikke rejse sig og havde rumpet sig lidt rundt ( hendes kalde-apparat lå på skrivebordet!!).

Godt at svoger og svigerinde ville drikke eftermiddagskaffe med hende lørdag eftermiddag, ellers havde vi nok først fundet hende i dag, søndag, hvor vi ville ordne hendes have.4 kommentarer:

 1. Gode tanker til jer og god bedring til svigermor, det var dog en grim overraskelse at få.

  'Ingen kender dagen, før solen går ned'

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de gode tanker :)Svigermor er heldigvis en sej kvinde.

   Og jeg tror bestemt at det er godt at vi ikke kender dagen, selvom den bringer overraskelser, indimellem, som vi godt kan undvære.

   Slet
 2. God bedring til svigermor og puha sådan en forskrækkelse sidder i kroppen længe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja det var noget af en forskrækkelse, men vi har heldigvis snakket meget om det.

   Og heldigvis kan svigermor selv huske noget af forløbet, og vil gerne snakke om det:)

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.