torsdag den 14. juni 2012

lys start

Ved 6-7 tiden var der sol og langt mellem skyerne ( dog kun 11,6 grader og blæst), så dagens andet tøjvalg er bukser, til lige under knæet og en stroptop med min mors aflagte hjemmestrikkede flame´ bluse med kort ærme.
 Bare tæer i sandaler! (det har jeg haft siden 1. maj, af princip! Ja det er måske skørt, men på den måde tænker jeg i hvertilfælde at det er forår og sommer, selvom vejret viser noget andet.

Men nu er himlen hvid af skyer, mon der kommer hul igennem senere? Det håber jeg, for der bliver ikke til et tredie tøj valg i dag.

ps. første tøjvalg var gamle cowboybukser, kortærmet t-shirt og vinterfrakke, men der var jeg også bare ude og fodre kyllinger og høns. Og en tur i skoven med hunden.


Hvad faldt dit valg på i dag? Valgte du efter vejret, hvad der er mest praktisk eller måske efter hjertet?


Arbejdet kalder!!
 God dag til jer alle, med eller uden sol, skyer og regn!


pps. jeg hørte lige vejrudsigten: skyer, 12-15 grader og mulig regn i nordjylland. Jeg skal være meget på legepladsen i dag, så jeg skynder mig lige og skifte til fornuftig påklædning, men ingen strømper!!

2 kommentarer:

  1. Tåler ABSOLUT IKKE kolde tæer, så jeg har stadig enten strømper på (eller med i tasken) - i sandaler, selv om jeg godt ved, det er dårlig smag ;-)
    Det er jeg da heldigvis ligeglad med!

    SvarSlet
  2. Godt du er ligeglad med andres mening.. det er jo dine tæer som fryser.

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.