lørdag den 20. april 2013

Dag 15

( dag 15 var i går, men der skete så meget at jeg bare var til den gode stol, i aftes).


Smil  Smil Smil Nu kan jeg godt nyde min ferie, jeg er jo heldig at jeg har gemt lidt ferie. Så nu håber jeg på mildt vejr, uden for meget blæst.

Den blæst der var i går fredag gjorde at ilden, i en af naboernes gårde, fik rigtig godt fat.

De sad i stuen, efter frokost, da manden i huset blev opmærksom på at røgen slog ned, han troede først det var fra skorstenen, så han gik ud for at tjekke fyret. Men det var der ikke rigtig gang i, så kunne han hører at der var noget galt på loftet. Der havde ilden rigtig godt fat, så de kom ud i en fart. Intet fik de med sig.

Stuehus er helt nedbrændt og den ene af længerne kan vist heller ikke redes.

Det er synd for dem, det er ikke godt når der sker sådan noget.

Godt at de ikke tog en middagslur oven på frokosten i går.....

Og godt brandfolkene fik styr på flammerne, en del af vores juletræer vokser på den anden side af vejen. OG DER ER MEGET TØRT!!3 kommentarer:

 1. Det er da blevet fantastisk flot, badeværelsesgulvet. Det mønster er et godt valg. Forfærdeligt at miste alt ved en brand, men taknemmelighed over at ingen er kommet til skade.... Sådan må det være.

  SvarSlet
 2. Det er blevet et fint badeværelsesgulv ;-)
  De ildebrande. Vores datter og svigersøn blev, sammen med en masse andre evakueret forleden da der udbrød brand i naboens ejerlejlighed. De kunne bare stå ned og se ilden blusse gevaldigt i vinduet lige ved siden af deres. Der skete dog kun røgskade hos alle naboerne og ingen kom til skade.

  SvarSlet
 3. Tak, Dorthe og Pia.

  Ja katastrofer, i stor eller lille målestok, er ikke morsomt.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.