søndag den 13. oktober 2013

Forråd

Vi har lavet ca. 55 l æblemost af egne æbler. Er spændte på om vi kan opbevarer det uden der kommer mug på.

2 kommentarer:

  1. Hvordan vil I opbevare?
    Hvis det "bare" er æblemost på rene - selv meget rene - flasker, så gærer det hurtigt - også i køleskab.
    Mit forslag: Giv det væk i rå mængder, da det er BEDST friskpresset. Alternativt frys det ned i plastikposer. Fjern al luft (ilt) ved at presse/suge inden I sætter poseklemme på/slår knude.
    Det vil være så synd, at sådan et dejligt produkt skal kasseres. Alternativt lav cider, men det er en hel anden historie.
    Mvh. Kristine

    SvarSlet
    Svar
    1. Noget har vi frosset, det virker! Andet er opvarmet til 80○ det holder sig også. Der er enkle flasker som er gæret, men indtil videre ser det fornuftigt ud. Vi drikker og deler :):)

      Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.