lørdag den 14. februar 2015

Ups og UPS og UNDSKYLD......

Første ups: kom lige til at tage en omvej hjem i går.
Men kun fordi der blev sagt i radioen, at der var kø på Sauersvej pga. MGP i Gigantium. Og der var der jo ikke nogen grund til at øge længden på denne kø.
Så jeg kom lige forbi garnudsalget og måtte lige inden om efter et nøgle Alpaca.

Andet UPS: der røg lige 4 nøgler SILKWOOL i posen også. Ved ikke hvad jeg skal bruge det det til, men farven er så flot, den siger næsten NU ER DER FORÅR OG SOMMER PÅ VEJ.
Liselotte mindede mig om at jeg skulle huske at tage bonèn med hjem, hvis jeg skulle få noget i overskud. Altså OVERSKUD af GARN ????? Hvad mener hun dog :) :)

OG UNDSKYLD til jer der så sødt ønskede mig tillykke med fødselsdagen, at jeg først svarer nu.
Jeg kan ikke rigtig få BLOGGEN til at virke på mobilen eller tabletten, og der er så længe mellem jeg får tid til at tænde pcèn.4 kommentarer:

 1. Lækre farver - og et forsinket tillykke:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak og tak :)
   ja det bliver spændende, hvad jeg finder på at anvende det til :)

   Slet
 2. De farver havde jeg heller ikke kunnet lade ligge!
  Hvad sker der med bloggen på mobil/tablet? Er det android eller Apple? Jeg kan fint svare på min XperiaZ2 android og bruger Blogsy på Ipad, når jeg skriver indlæg (selvom jeg bander over at jeg ikke kan får det til at se ud som jeg vil) ellers åbner jeg bare bloggen og svarer på websiden....

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er android. Det er sikkert bare mig der ikke er så klog, Måske har jeg lavet et eller andet galt, men jeg kan ikke få lov til at ligge billeder ind og det er jo det jeg helst vil og så kommenterer ud fra dem.

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.