tirsdag den 6. november 2012

Blandede følelser

I dag havde søster 25 års jubilæum, som ansat i kommunen. ( Ja altså, det er godtnok ikke den samme kommune, for der kom lige en kommune sammenlægning på tværs ).

Hun blev ansat i mit barselsvikariat for 25 år siden, da jeg fødte før tid. Så det er egentlig mig hun kan takke for at det blev i dag, på en flot solskins dag ( indtil godt middag ;) ).

Og hvornår har jeg selv 25 års jubilæum?!
tja.... blev ansat ved kommunen, som pædagogmedhjælper, i 1985, men uddannede mig og blev ansat, som pædagog, igen i 1992, så det er først derfra det tæller.

 Denne sommer har jeg været pædagog i 20 år, så om 5 år er det min tur til at fejre 25 års jubilæum..... 

Med de nye regler kan jeg gå på efterløn som 63 eller er det 65 årig. Men hvis jeg fortsætter indtil pensioneringen som 67 årig, kan jeg fejrer 40 års jubilæum og få medalje af Dronningen ( nej, det er nok Kongen til den tid ), ja det må jeg overveje.
Om man arbejder som pædagog som 65 årig eller 67 årig er da lige fedt....  Nøj, hvor jeg glæder mig!


" Lille Peter, vil du ikke lige hente min rollator, så jeg kan komme ud og skifte Anna?!"


Jeg havde forresten første arbejdsdag i går, efter 6 ugers sygemelding. Det var fedt at komme på arbejde og få så mange knus af kollegaer, børn og forældre.
 Men jeg havde glemt at mange børn = støj. Så jeg var brugt, da jeg kørte hjem.


2 kommentarer:

  1. Tusind tak min kære søster, for at jeg fik arbejde i din barselsperiode. Det er faktisk din skyld(: jeg stadig er i faget. Jeg er meget glad for mit arbejde og fortsætter gerne 25 år mere, hvis kroppen ka' følge med. I min Børnehave har vi lavet en aftale med en af de lokale fra plejehjemmet. Hun kommer forbi og skifter os voksne når den tid kommer(:

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.