onsdag den 20. februar 2013

Ikke syg, ikke død,

men bare godt brugt.................

Mange arbejdstimer i sidste uge og mange i denne uge, tærer lidt på ressourcerne.

Hjemme tiden bruges til kostomlægning, som også kræver hjerne gymnastik. Nye retter fra nye opskrifter.
 Så der er ikke noget der lige kan laves på rygraden.

Ikke fordi jeg skal ligne en sylfide, men efterårets og julens operationer, med inaktivitet til følge, har sat sine spor. Tydelige spor.

Så lige nu fandt jeg den lille gnist der skulle til, for at følge en fastlagt madplan, i fire uger.
Derefter må jeg se om jeg kan praktiserer at spise efter princippet:
halvdelen er grønsager, fjerdedel er protein og sidste fjerdedel er kulhydrat.

Jeg laver og spiser retter, som jeg ikke engang ville få lyst til at smage på, hvis jeg bare havde set opskriften et eller andet sted.
MEN det smager faktisk godt!!  Og jeg har aldrig spist så mange grønsager og samtidig synes godt om det.

Og så er jeg 2½ kg lettere. Det er da dejligt.

Så jeg holder ud lidt endnu..........

Mit arbejdsliv gider jeg ikke tale om idag.


Avokado, laks, fennikel, ærter, skyr og ristet sesam.

Chili con carne a´la Christian Bitz





2 kommentarer:

  1. Det lyder spændende med sådan en 4 ugers kur med fast madplan, held og lykke med projektet :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Det går fint fremad.......

      Slet